Laat jouw hond genieten!
 Ons honden resort

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein en persoonlijk bedrijf die het beste willen voor de hond. Echte dierenvrienden die er alles voor over hebben om uw hond een top dag te bezorgen.
De naam  “resort” is daar van afgeleid en voelt als een dag vakantie vol spelen, aandacht en plezier.

Wij hebben een groot speelveld van zo’n 240 m2 waar veel schaduw is en een grote overkapping, waar de honden met regen ook droog kunnen liggen. Op het veld zijn verschillende speeltjes aanwezig waaronder een grote tunnel waar ze door heen kunnen rennen en diverse ballen en nog meer.

Als klant kunt u live mee kijken via een inlog op onze live camera, hoe leuk is dat? Zie uw eigen hond genieten!
Als je een sociale hond hebt vinden ze het leven in een roedel geweldig en raken ze op een natuurlijke manier hun energie kwijt.

De honden genieten van samen wandelen, spelen en het samen zijn met soortgenoten.
Omdat je in een roedel minder honden kan plaatsen zijn de kosten iets hoger, maar je hond leert hier heel veel van. Hier zal je hond in de thuis situatie ook veel profijt van hebben.

Zoals: socialiseren met andere honden en mensen, wachten, delen, grenzen, regels en de basis commando’s (zit, naast, wacht, blijf).
Ook puppy’s kunnen heel goed terecht bij onze dagopvang. Ze worden continu in de gaten gehouden en leren de basisvaardigheden. Op deze manier krijgt/heeft u snel een sociale hond.

Als uw pup nog 3 maaltijden heeft is dit geen enkel probleem. Geef het voer met gepast gewicht mee en wij geven het rond 12uur. Nadat de puppy’s hebben gegeten houden wij ze een uur rustig en apart, zodat ze niet met volle maag druk gaan doen.

De oudere honden kunnen goed mee komen door dat er kleine roedels zijn.

Er is voor elke hond genoeg ruimte om lekker te rusten. Wij houden de honden in de gaten, zodat elke hond aan zijn/haar behoefte kan voldoen.
Laat je hond genieten!

Wat we doen

Onze werkwijze

ophalen

Wij halen ’s morgens tussen 9.00/10.15 uur de hond(en) op bij u thuis. Rijden naar ons speelveld en zijn daar om 10:30 uur

 

spelen

Hier kunnen de hond(en) 4,5 uur lang spelen en plezier maken. Of het nu regent of zonnig is voor elk soort weer is het leuk en is er vermaak. 

thuisbrengen

Na al deze gezelligheid brengen wij de hond(en) weer voldaan en veilig thuis en rijden wij om 15:00 uur weg van het speelveld.

Laat een recensie achter

Jones

2,0 score
januari 24, 2021

Cool website!
My name’s Eric, and I just found your site – selinashondenresort.nl – while surfing the net. You showed up at the top of the search results, so I checked you out. Looks like what you’re doing is pretty cool.

But if you don’t mind me asking – after someone like me stumbles across selinashondenresort.nl, what usually happens?
Is your site generating leads for your business?

I’m guessing some, but I also bet you’d like more… studies show that 7 out 10 who land on a site wind up leaving without a trace.
Not good.
Here’s a thought – what if there was an easy way for every visitor to “raise their hand” to get a phone call from you INSTANTLY… the second they hit your site and said, “call me now.”
You can –

Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know IMMEDIATELY – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.
CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.
Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better!
That’s why we built out our new SMS Text With Lead feature… because once you’ve captured the visitor’s phone number, you can automatically start a text message (SMS) conversation.

Think about the possibilities – even if you don’t close a deal then and there, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.
Wouldn’t that be cool?
CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.
You could be converting up to 100X more leads today!
Eric
PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try Talk With Web Visitor now.
If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitors.com/unsubscribe.aspx?d=selinashondenresort.nl

Eric Jones

Brasky social doggy day care

5,0 score
december 2, 2020

Mijn puber heeft het super naar haar zin. Gaat als een stuiterbal mee, staat te piepen als Selina haar weer heeft teruggebracht en wegrijdt.
En is uitgeteld thuis…
In de tussen tijd leert ze met allerlei honden omgaan. Met de een deelt ze een mand, de ander een trekkoord om mee te spelen.
Met de ander speelt ze op hoogte!
Heel goed voor haar ontwikkeling en als ze vrienden in het lokale bos tegen komt, gaan ze door waar ze bij Selina zijn gestopt.
Vanwege aankomende loopsheid blijft ze even thuis, maar zodra dat drama voorbij is, gaat ze weer lekker naar Selina voor de sociale behoeftes!
Aan tijd en loop mogelijkheden geen gebrek, maar de geest van mijn hond heeft dit gewoon nodig en dat is wat waard!
Ciao Mica 🐾🐾

Lique

Lief, geduldig en supper service!

5,0 score
november 15, 2020

Elke keer weer een feestje voor Flynn als hij met je mee mag, helemaal voldaan als die weer thuis is. Bedankt voor alle leuke foto’s en filmpjes. Je weet precies wat flynn nodig heeft.
Wij zijn fan van selinashondenresort!

Desiree

Wat een fijne plek!

5,0 score
november 8, 2020

Onze border Donny van 1 is een brok energie en dat kan hij lekker kwijt bij Selina. Ook helpt het hem op sociaal gebied. Inmiddels is Donny een maand bij de opvan en hij is er steeds meer op zijn gemak. Dank Selina!

Martine

Blj mee

5,0 score
november 7, 2020

Mijn hond Bo van bijna elf jaar kan niet los lopen omdat als hij een spoor ruikt alle kanten op vliegt. Max de hond van mijn zoon ging al naar deze dagopvang en was erg tevreden. Dus heb ik Bo ook aangemeld. Hij is er nu een paar dagen al geweest en rent en speelt blij met de andere honden. Dus een aanrader voor andere honden!

Toos Goedkoop


Tarieven

Schrijf je in

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich inschrijven voor een intake gesprek? Vul hieronder het inschrijfformulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

 

Laat een bericht achter

    Contact

    Openingstijden

    maandag t/m vrijdag: 9:00-17:00